Կարաս կարմիր անապակ գինի - HelpMe.am

Կարաս կարմիր անապակ գինի

star
5
comment 23
№ 1-ը 116-ից - Կարմիր գինի
Share now share facebook ok twitter vkontakte linkedin
Արտադրող. «Հայաստանի Հողեր» ՓԲԸ
Ծագումը. Արմավիրի մարզ, Հայաստանի Հանրապետություն
Բերքը հավաքված է ձեռքով:
Կուպաժ. Սիրահ, Թաննաթ, Մալբեկ, Փթի Վերդո:
Կլիմա. լեռնային մայրցամաքային կլիմա` շոգ ամառ և չոր, ցուրտ ձմեռ:
Հողը. հրաբխային ծագման քարքարոտ, ծանր հող:
Խմորում. ձեռքով հավաքված խաղողը, նախքան սառը մացերացիան, տեսակավորվում է սեղանի վրա: Խմորումը տեղի է ունենում 20 օրվա ընթացքում, 26-28°С ջերմաստիճանի պայմաններում: Կաթնային խմորումը տեղի է ունենում պահամաններում:
Օգտագործումը. լավ է համադրվում կարմիր մսի և պաստայի հետ: Կարելի է մատուցել նաև շոկոլադի հետ:
Համտեսի տվյալներ. գինին թանձր, մուգ, կարմիր սուտակի գույնի է: Զգացվում են կարմիր հատապտուղների և շոկոլադի բույրեր: Համը նրբագեղ է` հաճելի թթվությամբ և տանինների քաղցրությամբ:
Հնեցում. գինին պատրաստ է անմիջապես օգտագործման համար:
Պահման երաշխիքային ժամկետը. 2017 թ. (շշալցման ամսաթվից` երեք տարի):
Խորհուրդ է տրվում մատուցել 16 – 18 °C ջերմաստիճանում:
Գինու բաղադրությունը.
Ալկոհոլ. 14,2%
Մնացորդային շաքար. 2 գ/լ
Պատրաստողի կողմից. Գերազանց բլենդ` հատապտուղների բույրի հիանալի ներուժով: Թեթև թթվությունը գինուն առավել նրբագեղություն է հաղորդում:
ՊԱՐՈՒՆԱԿՈՒՄ Է ՍՈՒԼՖԻՏՆԵՐ
Գլխավոր գինեգործ. Գաբրիել Ռոխել (Արգենտինա)
Խորհրդատու-գինեգործ. Միշել Ռոլան (Ֆրանսիա)
user
* Բոլոր մեկնաբանությունները պետք է անցնեն միջնորդավորում նախքան հրապարակվելը
Կցել նկար
  • 1
    Arpi Yan

    Ginu uj@

    Inch@ khaxti kanqum herosin ete chlini kinn u ginin.

    facebook ok twitter vkontakte linkedin

  • 1
    Sose
    star

    Ginu uj@

    facebook ok twitter vkontakte linkedin

  • 1 1
    Կարինե Մկոյան Կարծիքը դուր եկավ: 1
    star

    Գինին կյանքում ամեն ինչ չէ, բայց կյանքն առանց գինու ոչինչ է։

    facebook ok twitter vkontakte linkedin

  • 17 11
    Artur Apiqyan
    star

    facebook ok twitter vkontakte linkedin