ՙՙԹարիրի՚՚ սպիտակ անապակ - HelpMe.am

ՙՙԹարիրի՚՚ սպիտակ անապակ

№ 5-ը 52-ից - Սպիտակ գինի
Share now share facebook ok twitter vkontakte linkedin

Արտադրող՝ "Արմենիա Վայն" Գործարան
ԲԵՐՔԱՀԱՎԱՔԻ ՏԱՐԵԹԻՎԸ: 2013
ԽԱՂՈՂԱԳՈՐԾԱԿԱՆ ՇՐՋԱՆԸ: Արմավիրի մարզ
ԽԱՂՈՂԻ ՏԵՍԱԿԸ: Կանգուն 50%, Ալիգոտե 25% և Շենեն 25%
ԲԵՐՔԱՀԱՎԱՔԻ ԱՄՍԱԹԻՎԸ: սեպտեմբերի կես
ԿԼԻՄԱՆ: մայրցամաքային: Խաղողի այգիները գտնվում են ծովի մակարդակից 1000 մետր բարձրության վրա:
ԽԱՂՈՂԱԳՈՐԾԱԿԱՆ ՏՎՅԱԼՆԵՐ: միջինը 6 տոննա/հա խաղողի արտադրություն:
ԳԻՆՈՒ ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄԸ: բերքը ձեռքով հավաքվում է փոքր արկղերում: Խաղողի ընդունման ժամանակ տեսակավորման սեղանին խիստ տեսակավորում: 12 ժամ սառը նստեցում: Երեքշաբաթյա ալկոհոլային խմորում 14C մինչև 16C ջերմաստիճանի միջև չժանգոտվող պողպատից պահամանում:
ՀՆԵՑՈՒՄԸ: 8 ամիս ֆրանսիական կաղնե տակառներում:
ՀԱՄՏԵՍՄԱՆ ՑՈՒՑՈՒՄՆԵՐԸ: խաղողի տեսակների գեղեցիկ խառնուրդ, որոնք մենք սովոր չենք միասին տեսնել: Բյուրեղյա մաքրության գինի վարդագույն և սպիտակ հատապտուղների նշույլներով: Լավ պատրաստված, համեղ և խրթխրթան՝ սուր վերջավորությամբ:
ՀԱՄԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐԻ ՀԵՏ: Կրեոլյան սոուսով հավամսի, նուշով պատրաստված իշխանի և սաղմոնի սթեյքի հետ:
ՄԱՏՈՒՑՄԱՆ ԻԴԵԱԼԱԿԱՆ ՋԵՐՄԱՍՏԻՃԱՆԸ: 8°C

user
* Բոլոր մեկնաբանությունները պետք է անցնեն միջնորդավորում նախքան հրապարակվելը
Կցել նկար