Արմենիա Ընտրովի կարմիր անապակ - HelpMe.am

Արմենիա Ընտրովի կարմիր անապակ

star
4
comment 2
№ 6-ը 111-ից - Կարմիր գինի
Share now share facebook ok twitter vkontakte linkedin

Արտադրող՝ "Արմենիա Վայն" Գործարան
ԲԵՐՔԱՀԱՎԱՔԻ ՏԱՐԵԹԻՎԸ: 2014
ԽԱՂՈՂԱԳՈՐԾԱԿԱՆ ՇՐՋԱՆԸ: Վայոց ձոր, Արագածոտն
ԽԱՂՈՂԻ ՏԵՍԱԿԸ: Արենի 95%, Հաղթանակ 5%
ԲԵՐՔԱՀԱՎԱՔԻ ԱՄՍԱԹԻՎԸ: սեպտեմբերի վերջ, հոկտեմբերի սկիզբ:
ԿԼԻՄԱՆ: մայրցամաքային: Խաղողի այգիները գտնվում են ծովի մակարդակից 1000 - 1500 մետր բարձրության վրա:
ԽԱՂՈՂԱԳՈՐԾԱԿԱՆ ՏՎՅԱԼՆԵՐ: միջինը 8 հազար տոննա/հա խաղողի արտադրություն:
ԳԻՆՈՒ ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄԸ: Գինու պատրաստումը՝ Խաղողաքաղը ձեռքով: Խաղողը չանչազերծվում է և ջարդվում. Խաղողի ընդունման ժամանակ ընտրության սեղանին խիստ տեսակավորում: Երկշաբաթյա ալկոհոլային խմորում և 26˚C մինչև 28˚C ջերմաստիճանի տակ թրմեցում չժանգոտվող պողպատից պահամանում: Բնական խնձորակաթնային (մալոլակտիկ) խմորում չժանգոտվող պողպատից պահամանում:
ՀԱՄՏԵՍՄԱՆ ՑՈՒՑՈՒՄՆԵՐԸ: այս գինին բացվում է կարմիր հատապտուղների և սալորի սուր բույրի ուղեկցմամբ, բերանում կլոր է և լավ հավասարակշռված: Նուրբ և մարմնեղ գինի:
ՀԱՄԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐԻ ՀԵՏ: իդեալական է մսեղենի, հավի մսի և պանրի հետ:
ՄԱՏՈՒՑՄԱՆ ԻԴԵԱԼԱԿԱՆ ՋԵՐՄԱՍՏԻՃԱՆԸ: 18 ° C
ԳԻՆԵԳՈՐԾ: Լորան Դյուբրոյ
ԽՈՐՀՐԴԱՏՈՒ: Ժան-Բատիստ Սուլա

user
* Բոլոր մեկնաբանությունները պետք է անցնեն միջնորդավորում նախքան հրապարակվելը
Կցել նկար
  • 1 1
    Ani Simonyan Կարծիքը դուր եկավ: 1
    star

    Գինր որն իր նուբ համով արբեցնում է խմողին ու բացում համի ու բույրի մի ամբողջական փունջ։Գինին ասես իր մեջ է առել արևի համն ու բույրը որով էլ խմելուց հետո ողողում է խմողի սիրտն ու հոգին ասես թռրչքի թևեր տալիս նրան։15122811498361_c0e456c0b744eb17760f9aa8ca4f5dfe.jpeg

    facebook ok twitter vkontakte linkedin

  • 18 8
    Emma Hovhannisyan Կարծիքը դուր եկավ: 1
    star

    facebook ok twitter vkontakte linkedin