Արմենիա Ընտրովի վարդագույն անապակ - HelpMe.am

Արմենիա Ընտրովի վարդագույն անապակ

№ 2-ը 14-ից - Վարդագույն գինի
Share now share facebook ok twitter vkontakte linkedin

Արտադրող՝ "Արմենիա Վայն" Գործարան
ԲԵՐՔԱՀԱՎԱՔԻ ՏԱՐԵԹԻՎԸ: 2012
ԽԱՂՈՂԱԳՈՐԾԱԿԱՆ ՇՐՋԱՆԸ: Վայոց Ձոր
ԽԱՂՈՂԻ ՏԵՍԱԿԸ: Արենի
ԲԵՐՔԱՀԱՎԱՔԻ ԱՄՍԱԹԻՎԸ: հոկտեմբերի սկիզբ
ԿԼԻՄԱՆ: մայրցամաքային: Խաղողի այգիները գտնվում են ծովի մակարդակից 1300 - 1500 մետր բարձրության վրա:
ԽԱՂՈՂԱԳՈՐԾԱԿԱՆ ՏՎՅԱԼՆԵՐ: միջինը 7 տոննա/հա խաղողի արտադրություն:
ԳԻՆՈՒ ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄԸ: խաղողաքաղը ձեռքով: Խաղողը չանչազերծվում է և ջարդվում: Խաղողահյութն առանց մամլելու օդաճնշական մամլիչի մեջ 10 ժամ թողնվում է պտղամաշկի հետ շփման մեջ: Նստվածքի սառը նստեցում: Խմորումը՝ չժանգոտվող պողպատից պահամանում: Ջերմաստիճանը խնամքով վերահսկվում է 16 ° C պայմաններում: Այս քայլը տևում է 8-ից մինչև 15 օր:
ՀԱՄՏԵՍՄԱՆ ՑՈՒՑՈՒՄՆԵՐԸ: բույրը հիշեցնում է ելակ և բանան, բերանում՝ խրթխրթան:
ՀԱՄԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐԻ ՀԵՏ: իդեալական է ծովամթերքի համար: Լավ զուգակցվում է նաև հորթի և հավի մսից ուտեստների հետ:
ԳԻՆԵԳՈՐԾ: Լորան Դjուբրոյ
ԽՈՐՀՐԴԱՏՈՒ: Ժան-Բատիստ Սուլա

user
* Բոլոր մեկնաբանությունները պետք է անցնեն միջնորդավորում նախքան հրապարակվելը
Կցել նկար