Արմենիա Սփեշլ Էդիշն սպիտակ անապակ - HelpMe.am

Արմենիա Սփեշլ Էդիշն սպիտակ անապակ

№ 5-ը 52-ից - Սպիտակ գինի
Share now share facebook ok twitter vkontakte linkedin

Արտադրող՝ "Արմենիա Վայն" Գործարան
ԲԵՐՔԱՀԱՎԱՔԻ ՏԱՐԵԹԻՎԸ: 2014
ԽԱՂՈՂԱԳՈՐԾԱԿԱՆ ՇՐՋԱՆԸ: Արմավիրի մարզ
ԽԱՂՈՂԻ ՏԵՍԱԿԸ: Կանգուն 95%, Ռկացիթելի 5%
ԲԵՐՔԱՀԱՎԱՔԻ ԱՄՍԱԹԻՎԸ: սեպտեմբերի կես
ԿԼԻՄԱՆ: մայրցամաքային: Խաղողի այգիները գտնվում են ծովի մակարդակից 1000 մետր բարձրության վրա.
ԽԱՂՈՂԱԳՈՐԾԱԿԱՆ ՏՎՅԱԼՆԵՐ: միջինը 7 տոննա/հա խաղողի բերքատվություն:
ԳԻՆՈՒ ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄԸ: խաղողաքաղը ձեռքով: Խաղողը չանչազերծվում է և ջարդվում: Խաղողի ընդունման ժամանակ ընտրության սեղանին խիստ տեսակավորում: Իներտ գազով փափուկ օդաճնշական մամլում: 12 ժամ սառը նստեցում: Երեքշաբաթյա ալկոհոլային խմորում 14C մինչև 16C ջերմաստիճանի տակ չժանգոտվող պողպատից պահամանում:
ՀԱՄՏԵՍՄԱՆ ՑՈՒՑՈՒՄՆԵՐԸ: սերկևիլի և դեղին մրգերի նուրբ բույր, հստակորեն արտահայտում է ակացիայի ծաղիկների որոշ նշույլներ:
ՀԱՄԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐԻ ՀԵՏ: իդեալական է ծովամթերքի և հավի մսի, ինչպես նաև բոլոր ճաշատեսակների համար:
ՄԱՏՈՒՑՄԱՆ ԻԴԵԱԼԱԿԱՆ ՋԵՐՄԱՍՏԻՃԱՆԸ: 8°C
ԳԻՆԵԳՈՐԾ: Լորան Դյուբրոյ
ԽՈՐՀՐԴԱՏՈՒ: Ժան-Բատիստ Սուլա

user
* Բոլոր մեկնաբանությունները պետք է անցնեն միջնորդավորում նախքան հրապարակվելը
Կցել նկար