ՙՙԱրմենիա՚՚ վարդագույն կիսաքաղցր - HelpMe.am

ՙՙԱրմենիա՚՚ վարդագույն կիսաքաղցր

№ 2-ը 13-ից - Վարդագույն գինի
Share now share facebook ok twitter vkontakte linkedin

Արտադրող՝ "Արմենիա Վայն" Գործարան
ԲԵՐՔԱՀԱՎԱՔԻ ՏԱՐԵԹԻՎԸ: 2014
ԽԱՂՈՂԱԳՈՐԾԱԿԱՆ ՇՐՋԱՆԸ: Վայոց ձոր
ԽԱՂՈՂԻ ՏԵՍԱԿԸ: Արենի
ԲԵՐՔԱՀԱՎԱՔԻ ԱՄՍԱԹԻՎԸ: հոկտեմբերի սկիզբ
ԿԼԻՄԱՆ: մայրցամաքային: Խաղողի այգիները գտնվում են ծովի մակարդակից 1300 - 1500 մետր բարձրության վրա:
ԽԱՂՈՂԱԳՈՐԾԱԿԱՆ ՏՎՅԱԼՆԵՐ: միջինը 7 տոննա/հա խաղողի բերքատվություն:
ԳԻՆՈՒ ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄԸ: խաղողաքաղը ձեռքով: Խաղողը չանչազերծվում է և ջարդվում: Հյութն առանց սեղմելու օդաճնշական մամլիչում 10 ժամ թողնվում է պտղամաշկի հետ շփման մեջ: Խմորումը՝ չժանգոտվող պողպատից պահամանում: Ջերմաստիճանը խնամքով վերահսկվում է 16 ° C պայմաններում: Խմորումը դադարեցվում է, երբ պտղի բնական շաքարը դեռևս լուծված չէ, թթվայնության և քաղցրության կատարյալ հավասարակշռություն ստանալու համար:
ՀԱՄՏԵՍՄԱՆ ՑՈՒՑՈՒՄՆԵՐԸ: բույրը հիշեցնում է ելակ և բանան, բերանում՝ քաղցր:
ՀԱՄԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐԻ ՀԵՏ: իդեալական է մրգային աղանդերի և քաղցր աղցանների համար:
ՄԱՏՈՒՑՄԱՆ ԻԴԵԱԼԱԿԱՆ ՋԵՐՄԱՍՏԻՃԱՆԸ: +8°C
ԳԻՆԵԳՈՐԾ: Լորան Դուբրոյ
ԽՈՐՀՐԴԱՏՈՒ: Ժան-Բատիստ Սուլա

user
* Բոլոր մեկնաբանությունները պետք է անցնեն միջնորդավորում նախքան հրապարակվելը
Կցել նկար