ՙՙԱրմենիա՚՚ սպիտակ կիսաքաղցր - HelpMe.am

ՙՙԱրմենիա՚՚ սպիտակ կիսաքաղցր

№ 5-ը 53-ից - Սպիտակ գինի
Share now share facebook ok twitter vkontakte linkedin

Արտադրող՝ "Արմենիա Վայն" Գործարան
ԲԵՐՔԱՀԱՎԱՔԻ ՏԱՐԵԹԻՎԸ: 2014
ԽԱՂՈՂԱԳՈՐԾԱԿԱՆ ՇՐՋԱՆԸ: Արմավիրի մարզ
ԽԱՂՈՂԻ ՏԵՍԱԿԸ: Կանգուն 85%, Ռկածիտելի 15%
ԲԵՐՔԱՀԱՎԱՔԻ ԱՄՍԱԹԻՎԸ: սեպտեմբերի վերջ:
ԿԼԻՄԱՆ: մայրցամաքային: Խաղողի այգիները գտնվում են ծովի մակարդակից 1000 մետր բարձրության վրա:
ԽԱՂՈՂԱԳՈՐԾԱԿԱՆ ՏՎՅԱԼՆԵՐ: միջինը 7 տոննա/հա խաղողի բերքատվություն:
ԳԻՆՈՒ ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄԸ: խաղողաքաղը ձեռքով: Խաղողը չանչազերծվում է և ջարդվում. Իներտ գազով փափուկ օդաճնշական մամլում: 12 ժամ սառը նստեցում: Մոտ երկշաբաթյա ալկոհոլային խմորում 14C մինչև 16C ջերմաստիճանի տակ չժանգոտվող պողպատից պահամանում: Խմորումը դադարեցվում է, երբ պտղի բնական շաքարը դեռևս լուծված չէ, թթվայնության և քաղցրության կատարյալ հավասարակշռություն ստանալու համար:
ՀԱՄՏԵՍՄԱՆ ՑՈՒՑՈՒՄՆԵՐԸ: սերկևիլի և դեղին մրգերի նուրբ բույր, հստակորեն արտահայտում է ակացիայի ծաղիկների որոշ նշույլներ, բերանում հաճելիորեն քաղցր է և համադամ:
ՀԱՄԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐԻ ՀԵՏ: իդեալական է մրգային աղանդերի և քաղցր աղցանների համար:
ՄԱՏՈՒՑՄԱՆ ԻԴԵԱԼԱԿԱՆ ՋԵՐՄԱՍՏԻՃԱՆԸ: 8°C
ԳԻՆԵԳՈՐԾ: Լորան Դուբրոյ
ԽՈՐՀՐԴԱՏՈՒ: Ժան-Բատիստ Սուլա

user
* Բոլոր մեկնաբանությունները պետք է անցնեն միջնորդավորում նախքան հրապարակվելը
Կցել նկար