ՙՙԱրմենիա՚՚ նռան քաղցր - HelpMe.am

ՙՙԱրմենիա՚՚ նռան քաղցր

№ 2-ը 45-ից - Մրգային գինի
Share now share facebook ok twitter vkontakte linkedin

Արտադրող՝ "Արմենիա Վայն" Գործարան
FRUIT: բնական նռան և կարմիր խաղողի գինու խառնուրդ
ԲԵՐՔԱՀԱՎԱՔԻ ԱՄՍԱԹԻՎԸ: նոյեմբեր
ԳԻՆՈՒ ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄԸ: նռան գինին արտադրվում է դասական կարմիր գինիների գործընթացի համաձայն: Խմորումը դադարեցվում է, երբ պտղի բնական շաքարը դեռևս լուծված չէ, ապա խառնվում է կարմիր խաղողի գինու հետ՝ թթվայնության և քաղցրության կատարյալ հավասարակշռության համար:
ՀԱՄՏԵՍՄԱՆ ՑՈՒՑՈՒՄՆԵՐԸ: նռան և հատապտղի հարուստ բույրերի եզակի փունջ, ինչպես նաև քաղցր տանին: Բաղադրյալ՝ մինչև ամբողջանալը և համտեսից հետո թողած տպավորիչ թարմացնող համ:
ՀԱՄԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐԻ ՀԵՏ: հավի միս, պանիր և աղանդեր:
ՄԱՏՈՒՑՄԱՆ ԻԴԵԱԼԱԿԱՆ ՋԵՐՄԱՍՏԻՃԱՆԸ: 12°C
ԳԻՆԵԳՈՐԾ: Լորան Դուբրոյ
ԽՈՐՀՐԴԱՏՈՒ: Ժան-Բատիստ Սուլա
ՄՐՑԱՆԱԿ: Ոսկե մեդալ - Պրոդէքսպո 2014, Մոսկվա

user
* Բոլոր մեկնաբանությունները պետք է անցնեն միջնորդավորում նախքան հրապարակվելը
Կցել նկար