ՙՙԱրմենիա՚՚ Հոբելյանական Կարմիր անապակ - HelpMe.am

ՙՙԱրմենիա՚՚ Հոբելյանական Կարմիր անապակ

№ 16-ը 111-ից - Կարմիր գինի
Share now share facebook ok twitter vkontakte linkedin

Արտադրող՝ "Արմենիա Վայն" Գործարան
ԲԵՐՔԱՀԱՎԱՔԻ ՏԱՐԵԹԻՎԸ: 2014
ԽԱՂՈՂԱԳՈՐԾԱԿԱՆ ՇՐՋԱՆԸ: Վայոց Ձոր և Արագածոտն
ԽԱՂՈՂԻ ՏԵՍԱԿԸ: Արենի 85%, Հաղթանակ 15%
ԲԵՐՔԱՀԱՎԱՔԻ ԱՄՍԱԹԻՎԸ: սեպտեմբերի վերջ, հոկտեմբերի սկիզբ
ԿԼԻՄԱՆ: մայրցամաքային: Խաղողի այգիները գտնվում են ծովի մակարդակից 1000 - 1500 մետր բարձրության վրա:
ԽԱՂՈՂԱԳՈՐԾԱԿԱՆ ՏՎՅԱԼՆԵՐ: միջինը 8 տոննա/հա խաղողի արտադրություն:
ԳԻՆՈՒ ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄԸ: խաղողաքաղը ձեռքով: Խաղողը չանչազերծվում է և ջարդվում: Երկշաբաթյա ալկոհոլային խմորում և 26˚C մինչև 28˚C ջերմաստիճանի տակ թրմեցում չժանգոտվող պողպատից պահամանում: Բնական խնձորակաթնային (մալոլակտիկ) խմորում չժանգոտվող պողպատից պահամանում:
ՀԱՄՏԵՍՄԱՆ ՑՈՒՑՈՒՄՆԵՐԸ: այս գինին բացվում է կարմիր հատապտուղների և սալորի սուր բույրի ուղեկցմամբ, բերանում կլոր է և լավ հավասարակշռված: Նուրբ և մարմնեղ գինի:
ՀԱՄԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐԻ ՀԵՏ: իդեալական է մսեղենի, հավի մսի և պանրի հետ:
ՄԱՏՈՒՑՄԱՆ ԻԴԵԱԼԱԿԱՆ ՋԵՐՄԱՍՏԻՃԱՆԸ: 18°C
ԳԻՆԵԳՈՐԾ: Լորան Դյուբրոյ
ՄՐՑԱՆԱԿ: Ժան-Բատիստ Սուլա

user
* Բոլոր մեկնաբանությունները պետք է անցնեն միջնորդավորում նախքան հրապարակվելը
Կցել նկար