Ոսկեպար Սպիտակ Անապակ - HelpMe.am

Ոսկեպար Սպիտակ Անապակ

Share now share facebook ok twitter vkontakte linkedin
Արտադրող՝ Ոսկեվազի Գինու Գործարան
Խաղողի տեսակ: Ոսկեհատ
Թնդությունը: 13%

Այս յուրահատուկ գինին պատրաստվում է հին հայկական խաղողի տեսակից` Ոսկեհատից (այս տեսակը հայտնի է ավելի քան 3000 տարի), որն աճեցվում է խաղողի բարձրադիր այգիներում և հավաքվում է ձեռքով: Գինին առնվազն 12 ամիս հնացվում է Ղարաբաղյան կաղնուց պատրաստված տակառներում:
Ոսկեպարը կենդանի փայլով հարուստ և ներդաշնակ գինի է` օժտված սպիտակ մրգերի և կաղնու երանգներով: Մատուցել 10-12°С ջերմաստիճանում:Խորհուրդ է տրվում մատուցել այծի պանրի, պաստայի, թեթև նախուտեստների, ինչպես նաև Միջերկրական և Հայկական խոհանոցի հետ:
user
* Բոլոր մեկնաբանությունները պետք է անցնեն միջնորդավորում նախքան հրապարակվելը
Կցել նկար