Արտադրող՝ "ԷԴՎԱԳ ԳՐՈՒՊ" ՍՊԸ (Գևորգյան Վայների)
Գինին պատրաստվում է Վայոց Ձորի «Արենի» էնդեմիկ խաղողի սորտից`դասական ֆրանսիական տեխնոլոգիայով:
Գինին թանձր կարմիր է`մանուշակագույն երանգներով, հասած ու հյութեղ բալի ուրույն բույրով, մետաքսե երանգներով եւ հաճելի քաղցրությամբ, որն ուղեկցվում է կարմիր հատապտուղների վառ արտահայտված համով եւ տեւական տտիպ հետհամով:
Թնդությունը՝ 12%
Խմորման ջերմաստիճանը՝ 25 C
Մատուցման ջերմաստիճանը՝ 18-22 С
Հիանալի համադրվում է թռչնի մսից պատրաստված կերակրատեսակների, փափուկ պանիրների, թեթեւ աղցանների եւ շոկոլադային աղանդերի հետ: