Արտադրող՝ "ԷԴՎԱԳ ԳՐՈՒՊ" ՍՊԸ (Գևորգյան Վայների)
«365 Հաղթանակ»-ը պատրաստվում է պրոֆեսոր Այվազյանի խաչասերած եւ Արարատյան դաշտավայրում տեղայնացված «Հաղթանակ» խաղողից` դասական ֆրանսիական տեխնոլոգիայով:
Գինին ազնիվ բոսորագույն է, մրգահատապտղային բույրով` սեւ հաղարճի եւ մոշի բնորոշ երանգներով, որոնց ներկայությունը ավելի արտահայտիչ է դառնում չրերով հագեցած համի մեջ, որը վերածվում է քաղցր նուշի եւ կծու համեմունքների երկարատեւ հետհամի:
Թնդությունը՝ 13%
Խմորման ջերմաստիճանը՝ 25 C
Մատուցման ջերմաստիճանը՝ 18-22 С
Հնացումը՝ Ղարաբաղի բազմամյա կաղնու տակառներում – 6 ամիս
Խորհուրդ է տրվում մատուցել հորթի նուրբ մսից պատրաստված կերակրատեսակների, փափուկ պանիրների եւ աղցանների հետ: