Արտադրող՝ "Իջևանի գինու-կոնյակի գործարան" ՓԲԸ
Հատապտղային ԳԻՆԻ
Թնդ.: 10% — 12% ծավ.
Տարող.: 0,75 լ
Շաքարի պարուն.` 30 - 50 գ/լ
Սերկևիլի բերքահավաքը, որից ստանում ենք սերկևիլի գինին, տեղի է ունենում ուշ աշնանը Հայաստանի հարավ-արևմտյան գոտում: Գինու պատրաստման համար մշակվել է հատուկ տեխնոլոգիա, համաձայն որի` գինին հնեցվում է տակառներում, ինչի շնորհիվ հարստանում է աղանյութերով, ձեռք է բերում նուրբ և հաճելի մրգային համ: Բնութագրվում է լցակայունությամբ: Այս գինու բույրը լիարժեք վայելելու համար խորհուրդ է տրվում այն ըմպել փոքր-ինչ տաքացված գավաթներից:
Հատապտղային ԳԻՆԻ
Թնդ.: 10% — 12% ծավ.
Տարող.: 0,75 լ
Շաքարի պարուն.` 30 - 50 գ/լ
Սերկևիլի բերքահավաքը, որից ստանում ենք սերկևիլի գինին, տեղի է ունենում ուշ աշնանը Հայաստանի հարավ-արևմտյան գոտում: Գինու պատրաստման համար մշակվել է հատուկ տեխնոլոգիա, համաձայն որի` գինին հնեցվում է տակառներում, ինչի շնորհիվ հարստանում է աղանյութերով, ձեռք է բերում նուրբ և հաճելի մրգային համ: Բնութագրվում է լցակայունությամբ: Այս գինու բույրը լիարժեք վայելելու համար խորհուրդ է տրվում այն ըմպել փոքր-ինչ տաքացված գավաթներից: