"ԵՐԵՎԱՆՑԻ" ՍՊԻՏԱԿ - HelpMe.am

"ԵՐԵՎԱՆՑԻ" ՍՊԻՏԱԿ

Share now share facebook ok twitter vkontakte linkedin
Սպիտակ անապակ գինի:
Հաճելի տտիպությամբ, սորտին բնորոշ համով և բուրմունքով: Պատրաստված է Վայոց Ձորի Ոսկեհատ խաղողից:
Խորհուրդ է տրվում մատուցել մսեղենից ուտեստների, ձկնեղենի և այլ ծովամթերքների հետ +10 – + 12˚ C ջերմաստիճանում:
Թնդությունը՝ 12.5%

Արտադրող՝ "Վեդի Ալկո" ՓԲԸ




user
* Բոլոր մեկնաբանությունները պետք է անցնեն միջնորդավորում նախքան հրապարակվելը
Կցել նկար