


Working hours
Monday - Sunday: 11:00 - 23:00
The restaurant can welcome 300 guests at the same time. In parallel we diversified the fish farming activity: we produce five species of fish (sturgeon, Sevan Lake trout, rainbow trout, salmon trout, river trout) and also three types of caviar (yellow, red and orange caviar). After having a pleasant walk to the nearest reservoir you can choose the fish you like yourselves and enjoy your participation in the process of its preparation. At our restaurant you can try many varieties of fishes prepared by our skilled cooks in different ways: boiled, stewed, fried or smoked in tonir (Armenian clay oven). Traditional Armenian bread Lavash and Boqon is baked specially for each visitor of the restaurant To finish, tea drinking is an unforgettable ending of your stay in the restaurant ‘Cherkezi Dzor’. Besides traditional black tea, we can offer you to try collections from the fragrant and useful herbs gathered on the slopes of picturesque gorges. These fragrant drinks from mint, marjoram can be perfectly combined with ecologically pure honey collected from the apiary next to our restaurant and also with amber jam from the sea-buckthorn berries prepared by our hostesses.
-
1
-
30 10
-
44 9
Armen Harutyunyan Review liked: 1
-
4 3
Zhora Petrosyan Review liked: 1
Գյումրվա 10000 պարծանքներից մեկը
Շատ հրաշալի վայր, արագ ու մարդամոտ սպասարկում Որպես բնիկ Գյումերցի,հաճաղ Երևանցի ընկերներիս հրավիրում եմ «Չերքեզի ձոր», ճաշակելու բնական ճանապարհով աճեցված ձկնատեսակներ, ինչպես նաև «Չերքեզի ձոր»-ի խոհանոցի մնացած համեղ սննդատեսակները, P.S. Դժվարը առաջին անգամ գնալն է, հետո կդառնա սովորություն
Mikael Verdyan
Բնության գրկում Գյումրվա կոլորիտով
Հիանալի ու հետքրքիր վայր է, համեղ ուտելու ու հանգիստը վայելելու համար: Բնության գրկում միաժամանակ Գյումրի քաղաքի մեջ է գտնվում այս հիանալի վայրը:
Երկար տարիներ է, ինչ ծանոթ եմ "Չերքեզի ձոր" ծկնաբուծարան-ռեստորանային համալիրին: Առաջին անգամիղ ի վեր միշտ կարողացել են շատ համեղ ուտելիք մատուցել:
Ձկները աճեցվում են տեղում, սառը, հոսող ջրի մեջ: Դրանով է պայմանավորված տիղմի համի բացակայությունը, համեղ, յուղալի ձկան մսի առկայությունը տվյալ ռեստորանում: Այդ ամենը տեղի է ունենում տուրիստի-հյուրի աչքի առաջ: Ռեստորանի տարածքում գտնվող ավազաններում անձամբ, ձեր աչքով կարող եք տեսնել տարբեր տարիքի ձկներ, մանրաձկից, մինչև արդեն ուտելու համար:
Իհարկե այդ ամենի գումարվում է խոհարարների հմուտ աշխատանքը:Հաճելի զարմացնում է նաև յուրօրինակ ձկների տեսականին՝
Այս անգամ նաև տեսա, որ ավելանում են զբաղմունքի ու զվարճանքի հետաքրքիր նորույթներ՝
Այնպես, որ պետք է լինել անպայման Հայաստանում, այցելել Գյումրի, համտեսել Չերքեզի ձորի ձկնային տեսականին, հետո արդն խորհել լավագույն ռեստորանը որն է, որ այցելել ես: