


Рабочие часы
Понедельник - Воскресенье: 11:00 - 23:00
Ресторан может одновременно принимать 300 гостей. Параллельно мы диверсифицировали деятельность по рыбоводству: мы производим пять видов рыб (осетр, форель озер Севан, радужная форель, лососевая форель, речная форель), а также три вида икры (желтая, красная и оранжевая икра). После приятной прогулки к ближайшему водохранилищу вы можете выбрать любимую рыбу и насладиться своим участием в процессе ее приготовления. В нашем ресторане вы можете попробовать множество сортов рыб, приготовленных нашими опытными поварами по-разному: вареные, тушеные, жареные или копченые в тонире (армянская глиняная печь). Традиционный армянский хлеб Lavash и Boqon выпекают специально для каждого посетителя ресторана. Чтобы закончить, чаепитие - незабываемое окончание вашего пребывания в ресторане «Cherkezi Dzor». Помимо традиционного черного чая, мы можем предложить вам попробовать коллекции из ароматных и полезных трав, собранных на склонах живописных ущелий. Эти ароматные напитки из мяты, майораны можно прекрасно сочетать с экологически чистым медом, собранным с пасеки рядом с нашим рестораном, а также с янтарным вареньем из ягод облепихи, приготовленных нашими хозяйками.
-
1
-
30 10
-
44 9
Armen Harutyunyan Отзыв понравился: 1
-
4 3
Zhora Petrosyan Отзыв понравился: 1
Գյումրվա 10000 պարծանքներից մեկը
Շատ հրաշալի վայր, արագ ու մարդամոտ սպասարկում Որպես բնիկ Գյումերցի,հաճաղ Երևանցի ընկերներիս հրավիրում եմ «Չերքեզի ձոր», ճաշակելու բնական ճանապարհով աճեցված ձկնատեսակներ, ինչպես նաև «Չերքեզի ձոր»-ի խոհանոցի մնացած համեղ սննդատեսակները, P.S. Դժվարը առաջին անգամ գնալն է, հետո կդառնա սովորություն
Mikael Verdyan
Բնության գրկում Գյումրվա կոլորիտով
Հիանալի ու հետքրքիր վայր է, համեղ ուտելու ու հանգիստը վայելելու համար: Բնության գրկում միաժամանակ Գյումրի քաղաքի մեջ է գտնվում այս հիանալի վայրը:
Երկար տարիներ է, ինչ ծանոթ եմ "Չերքեզի ձոր" ծկնաբուծարան-ռեստորանային համալիրին: Առաջին անգամիղ ի վեր միշտ կարողացել են շատ համեղ ուտելիք մատուցել:
Ձկները աճեցվում են տեղում, սառը, հոսող ջրի մեջ: Դրանով է պայմանավորված տիղմի համի բացակայությունը, համեղ, յուղալի ձկան մսի առկայությունը տվյալ ռեստորանում: Այդ ամենը տեղի է ունենում տուրիստի-հյուրի աչքի առաջ: Ռեստորանի տարածքում գտնվող ավազաններում անձամբ, ձեր աչքով կարող եք տեսնել տարբեր տարիքի ձկներ, մանրաձկից, մինչև արդեն ուտելու համար:
Իհարկե այդ ամենի գումարվում է խոհարարների հմուտ աշխատանքը:Հաճելի զարմացնում է նաև յուրօրինակ ձկների տեսականին՝
Այս անգամ նաև տեսա, որ ավելանում են զբաղմունքի ու զվարճանքի հետաքրքիր նորույթներ՝
Այնպես, որ պետք է լինել անպայման Հայաստանում, այցելել Գյումրի, համտեսել Չերքեզի ձորի ձկնային տեսականին, հետո արդն խորհել լավագույն ռեստորանը որն է, որ այցելել ես: